X
Výběr spotřebičů
Volby cenové relace
Výběr značky
0 položek za 0,- Kč
Certifikát
Naše certifikáty

Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty.

Certifikát
Kdo jsme

 

Jedinečný internetový obchod Vestavné sety se specializuje pouze na prodej vestavných spotřebičů v cenově zvhýhodněných setech. Vybírat můžete z mnoha typů vestavných setů, k dispozici jsou vám všechny obvyklé a oblíbené kombince kuchyňských spotřebičů.

 

Pokud máte zájem o jednotlivé volně stojící i vestavné spotřebiče, navštivte náš partnerský obchod Vestavne-spotrebice.cz, kde najdete obrovský výběr elektrospotřebičů – velké bílé techniky i menších pomocníků do domácnosti.

 

Trvale nízké ceny pro vás

Na celý sortiment zboží nabízíme výraznou a trvalou slevu oproti doporučeným maloobchodním cenám. Mimo tyto vysoké slevy (až 30%) na běžný sortiment, máme rozsáhlou nabídku akčních modelů, kde jsou slevy ještě vyšší a dosahují běžně až k hranici 50 %.

 

Užijte si profesionální poradenství

Víme, že pro výběr toho správného vestavného spotřebiče potřebujete informace, pomocí kterých si snadno a rychle vyberete. Pokud vám nebude dostačovat popis zboží v detailu produktu, obraťe se na naše zákaznické centrum, rádi vám pomůžeme vybrat pro vás ten nejlepší vestavný set.

 

Informace o ochraně osobních údajů

 

 

 

 

 

 

 

Aktuality
Získejte zpět až 1 000 Kč Za nákup vybraných modelů Whirlpool předem plněné pračky z řady FreshCare+. Akce se vztahuje pouze na vybrané modely prodejní akce.
 
více
Vážení zákazníci, po zakoupení jakékoliv vestavné trouby ze sortimentu značky MORA získáte jako dárek 10kg hladké mouky zdarma. Akce platí do 31. 12. 2021 nebo do vyprodání zásob.
 
více
Vážení zákazníci, vzhledem k tomu, že jsou pozastaveny výroby výrobků napříč značkami kvůli pandemii COVID-19, jednotlivé druhy zboží mohou mít různou čekací dobu na naskladnění. Prosíme o trpělivost, datum naskladnění zboží Vám rádi ověříme u výrobců. Váš tým Vestavných setů.
 
více
Všechny aktuálně probíhající akce a aktuality
více
whirlpool amica aeg bosch electrolux mora beko teka siemens guzzanti cata liebherr
S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Více informací