X
Výběr spotřebičů
Volby cenové relace
Výběr značky
0 položek za 0,- Kč
Certifikát
Naše certifikáty

Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty.

Certifikát
Spolupracujeme

Máte vybrané produkty a nemáte nikoho, kdo by Vám vyrobil novou kuchyň nebo zrekonstruoval stávající?

Profesionální služby a produkty

Stella interier - kuchyně a vestavné skříně - interiér na míru

Zavítejte do společnosti Stella interier, která se zabývá především výrobou nábytku na zakázku. V portfoliu služeb mimo jiné najdete komplexní řešení pro kuchyně, obývací a dětské pokoje, koupelny, nábytek do kanceláří, vybavení obchodů a vestavné skříně na míru.

Tvoříme s vámi domov
Specialisté dle vašich požadavků navrhnou ideální řešení pro váš interiér. Díky počítačovému 3D programu si budete moci prohlédnout výsledný návrh vaší nové kuchyně, vestavné skříně nebo kanceláře ještě před realizací. Při výrobě se používají pouze materiály ověřených značek a díky špičkovému technickému vybavení výrobních prostor ručí za vysokou kvalitu, atraktivní design a dlouhou životnost výrobků.

Od poličky po kompletní vybavení interiéru
Kromě nábytku pro kompletní prostory jako jsou kuchyně, obývací pokoje, dětské pokoje, nábytek do koupelny nebo předsíně, vyrábí i vestavné skříně na míru a další kusový nábytek. Toužíte-li třeba jen po originální poličce nebo knihovně, obraťte se na Stella interier, kde jsou připraveni splnit všechna vaše přání.

ZDE najdete galerii realizací.

Aktuality
Získejte zpět až 1 000 Kč Za nákup vybraných modelů Whirlpool předem plněné pračky z řady FreshCare+. Akce se vztahuje pouze na vybrané modely prodejní akce.
 
více
Vážení zákazníci, po zakoupení jakékoliv vestavné trouby ze sortimentu značky MORA získáte jako dárek 10kg hladké mouky zdarma. Akce platí do 31. 12. 2021 nebo do vyprodání zásob.
 
více
Vážení zákazníci, vzhledem k tomu, že jsou pozastaveny výroby výrobků napříč značkami kvůli pandemii COVID-19, jednotlivé druhy zboží mohou mít různou čekací dobu na naskladnění. Prosíme o trpělivost, datum naskladnění zboží Vám rádi ověříme u výrobců. Váš tým Vestavných setů.
 
více
Všechny aktuálně probíhající akce a aktuality
více
whirlpool amica aeg bosch electrolux mora beko teka siemens guzzanti cata liebherr
S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Více informací