X
Výběr spotřebičů
Volby cenové relace
Výběr značky
0 položek za 0,- Kč
Certifikát
Naše certifikáty

Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty.

Certifikát
liebherr

Liebherr

je specialistou na chlazení. Soustředí se především na lednice, mrazáky, vinotéky a chladící vitríny. V této oblasti patří mezi evropskou špičku, vyrábí chladící techniku pro domácnosti i profesionální využití. V nabídce e-shopu najdete jak volně stojící, tak i vestavné spotřebiče Liebherr, a to především lednice, kombinované lednice a oblíbené mrazáky. Společnost byla založena v roce 1949 E. H. Liebherrem, v současné době působí téměř ve 20 zemích světa., kromě velkých domácích spotřebičů produkuje i stavební stroje nebo průmyslové jeřáby.

Spojení designu a technologického pokroku

Koncept otevřených kuchyní znamená, že se hranice mezi kuchyní a obývacím pokojem smazávají, díky čemuž je ještě důležitější mít kuchyni vybavenu vizuálně atraktivními spotřebiči. Liebherr uznává tento narůstající trend a nabízí spotřebiče charakteristické svými technickými vymoženostmi a typickou souhrou barev, provedení a materiálů.

Chladnička jako designový prvek

Otevřené kuchyně vyžadují propracovaný design, který ladí s okolním prostředím.

Životní styl, jakožto koncept, se vyvinul daleko za hranice módy, doplňků, cestování a aut tak, že zahrnuje vaření a požitek z jídla s rodinou a přáteli. V dnešní době tvoří kuchyně v mnoha domácnostech nejen pracovní místo, ale také centrum života – místo k jídlu, konverzaci s přáteli nebo dokonce pořádání oslav.

Spotřebiče Liebherr, ať už integrované nebo volně stojící, nikdy nepřestanou vzbuzovat úžas a zájem svými inovativními technologiemi do interiérů a kvalitními, stylovými provedeními. Sami si vyvíjíme všechny naše designové řady v našich špičkových vývojových centrech v různých výrobních závodech. Při vývoji nových technologií jsou pro nás přání a požadavky našich zákazníků vždy na prvním místě.

Ocenění a uznání

Naše zařízení jsou pravidelně uznávána, dostávají ocenění za svůj velmi kvalitní design a vynikající inovace. Příklady těchto ocenění jsou Red Dot Award, Plus X Award, cena produktového designu iF, Interior Innovation Award a Kitchen Innovation Award iniciativy Lifecare Initiative.

Aktuality
Získejte zpět až 1 000 Kč Za nákup vybraných modelů Whirlpool předem plněné pračky z řady FreshCare+. Akce se vztahuje pouze na vybrané modely prodejní akce.
 
více
Vážení zákazníci, po zakoupení jakékoliv vestavné trouby ze sortimentu značky MORA získáte jako dárek 10kg hladké mouky zdarma. Akce platí do 31. 12. 2021 nebo do vyprodání zásob.
 
více
Vážení zákazníci, vzhledem k tomu, že jsou pozastaveny výroby výrobků napříč značkami kvůli pandemii COVID-19, jednotlivé druhy zboží mohou mít různou čekací dobu na naskladnění. Prosíme o trpělivost, datum naskladnění zboží Vám rádi ověříme u výrobců. Váš tým Vestavných setů.
 
více
Všechny aktuálně probíhající akce a aktuality
více
whirlpool amica aeg bosch electrolux mora beko teka siemens guzzanti cata liebherr
S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Více informací