X
Výběr spotřebičů
Volby cenové relace
Výběr značky
0 položek za 0,- Kč
Certifikát
Naše certifikáty

Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty.

Certifikát
Zanussi

 

Vestavné sety ZanussiZanussi patří mezi velmi oblíbené značky v oblasti kuchyňské elektroniky. Je známá po celém světě, jako kvalitní výrobce elektroniky. Vše vzniklo v roce 1916, kdy Antonio Zanussi v severovýchodní Itálii začal vyrábět sporáky. V 50.letech 20.století vedl už společnost Antoniův syn Lin. V té době měla firma přes 300 zaměstnanců a byla svými plynovými sporáky známá po celé Evropě. Tyto sporáky předběhly dobu svým výkonem a jednoduchostí.
O třicet let později se značka Zanussi stala součástí skupiny Electrolux AB Stockholm. Samotná značka Zanussi Professional vznikla spojením zkušeností a znalostí dvou velkých společností - italských výrobců domácích spotřebičů Zanussi a Zoppas. Tím značka Zanussi mohla dále pokračovat ve vývoji spotřebičů. Díky bohatým zkušenostem, které získala za posledních padesát let neustálého vývoje, si značka Zanussi drží na trhu první příčku.

Aktuality
Získejte zpět až 1 000 Kč Za nákup vybraných modelů Whirlpool předem plněné pračky z řady FreshCare+. Akce se vztahuje pouze na vybrané modely prodejní akce.
 
více
Vážení zákazníci, po zakoupení jakékoliv vestavné trouby ze sortimentu značky MORA získáte jako dárek 10kg hladké mouky zdarma. Akce platí do 31. 12. 2021 nebo do vyprodání zásob.
 
více
Vážení zákazníci, vzhledem k tomu, že jsou pozastaveny výroby výrobků napříč značkami kvůli pandemii COVID-19, jednotlivé druhy zboží mohou mít různou čekací dobu na naskladnění. Prosíme o trpělivost, datum naskladnění zboží Vám rádi ověříme u výrobců. Váš tým Vestavných setů.
 
více
Všechny aktuálně probíhající akce a aktuality
více
whirlpool amica aeg bosch electrolux mora beko teka siemens guzzanti cata liebherr
S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Více informací