X
Výběr spotřebičů
Volby cenové relace
Výběr značky
0 položek za 0,- Kč
Certifikát
Naše certifikáty

Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty.

Certifikát
Siemens

 

Vestavné sety SiemensZnačka Siemens se soustředí především na vývoj šetrných a energeticky efektivních domácích spotřebičů. Například lednice Siemens s integrovaným mrazákem spotřebuje v současné době o 75 % méně energie než před 15 lety. Spotřebiče Siemens patří celosvětově k nejúspornějším, při zachování kvality, dlouhé životnosti a komfortu uživatele.
Jistě oceníte nízkou spotřebu elektřiny u lednic nebo trub, velmi sníženou spotřebu vody u myček nádobí nebo nejúspornější sušičku prádla na trhu. Většina spotřebičů Siemens, která je zařazena do nejúspornější třídy spotřeby A, je mnohem úspornější, než nařizuje mezní hodnota stanovena pro tuto třídu. Například vybrané myčky nádobí a automatické pračky Siemens se nacházejí ve třídě spotřeby A+++, nejúspornější kondenzační sušičky jsou dokonce o 50 % úspornější, než požaduje deklarovaná třída spotřeby energie A.

x

sety s plynovou deskou

sety s elektrickou deskou

Vážení zákazníci,Firma SIEMENS  nabízí 10-letou záruku na motor iQdrive a také získáte 10-letou záruku na prorezivění vnitřních stěn myčky nádobí Siemens.


10 let záruka na motor iQdrive

Nízká spotřeba energie s identickým výkonem, krátký program s optimálními výsledky a téměř bezhlučný chod při nejvyšším výkonu - to vše s motorem iQdrive. Mimoto běží prakticky bez opotřebení.Aby vám vaše pračka po dlouhá léta sloužila k vaší 100% spokojenosti, je nutné, aby byly použité komponenty vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů. A to byla naše myšlenka, náš cíl pro vývoj zcela nového konceptu motoru iQdrive: asynchronního, frekvenčně řízeného motoru. Z tohoto revolučního designu se vyvinul extrémně bezpečný a spolehlivý motor, jeho inovativní frekvenčně řízená technologie pohání iQdrive motor bez „obrušováníuhlíků“. Nezáleží na tom, zda pere 8kg náplň jednou za týden anebo vícekrát za den, spolehlivost motoru iQdrive vás ohromí.A to jenom neslibujeme, ale garantujeme. A to celých10 let.Záruční podmínky naleznete ZDE.Ve výkonných odsavačích par Siemens se skrývá bezkonkurenčně silný motor. Bezkartáčový iQdrive motor s patentovanou technologií značky Siemens je vždy pripraven odstranit nepříjemné kuchyňské pachy a pracuje dokonce i při nejvyšším výkonu odvětrávání příjemně potichu. O tom Vás ostatně přesvědčí svou dlouhotrvající kvalitou a nízkou spotřebou energie.A to nejen slibujeme, ale i garantujeme 10tiletou zárukou na motor iQdrive.Záruční podmínky naleznete ZDE.   

Získejte 10-letou záruku na prorezivění vnitřních stěn myčky nádobí Siemens.

Kromě inovativní technologie můžete od myčky nádobí Siemens očekávat hlavně jednu důležitou vlastnost - trvalou kvalitu. Vnitřní stěny všech myček nádobí Siemens jsou vyrobeny s použitím vysoce kvalitního nerezového plechu, s pomocí výrobních a zapojovacích technologiích přizpůsobených specifickým materiálům a s pomocí speciálního povrchového ošetření. Proto jsme jedním z mála výrobců, kteří poskytují úplnou 10-letou záruku na prorezavění vnitřních stěn.Záruční podmínky naleznete ZDE.Těšíme se na Váš nákup.

Aktuality
Získejte zpět až 1 000 Kč Za nákup vybraných modelů Whirlpool předem plněné pračky z řady FreshCare+. Akce se vztahuje pouze na vybrané modely prodejní akce.
 
více
Vážení zákazníci, po zakoupení jakékoliv vestavné trouby ze sortimentu značky MORA získáte jako dárek 10kg hladké mouky zdarma. Akce platí do 31. 12. 2021 nebo do vyprodání zásob.
 
více
Vážení zákazníci, vzhledem k tomu, že jsou pozastaveny výroby výrobků napříč značkami kvůli pandemii COVID-19, jednotlivé druhy zboží mohou mít různou čekací dobu na naskladnění. Prosíme o trpělivost, datum naskladnění zboží Vám rádi ověříme u výrobců. Váš tým Vestavných setů.
 
více
Všechny aktuálně probíhající akce a aktuality
více
whirlpool amica aeg bosch electrolux mora beko teka siemens guzzanti cata liebherr
S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Více informací