X
Výběr spotřebičů
Volby cenové relace
Výběr značky
0 položek za 0,- Kč
Certifikát
Naše certifikáty

Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty.

Certifikát
Recenze zákazníků

Za dobu působení našich e-shopů vestavne-spotrebice.cz a vestavne-sety.cz jsme obsloužili již více než 10 000 zákazníků a velmi nás těší, že naprostá většina z nich byla a je s našimi službami spokojena. Někteří z nich nám zaslali své pochvaly e-mailem, velmi si toho vážíme, a proto jsme se rozhodli zveřejňovat tyto recenze (po souhlasu jejich autorů) na této stránce. Budeme rádi, když se o svůj názor na služby našeho týmu podělíte i vy prostřednictvím e-mailu info@vestavne-spotrebice.cz.

 

Recenze zákazníků a hodnocení obchodu vestavne-spotrebice.cz si můžete prohlédnout i na stránkách nákupního rádce Heureka.

 

 

Petra Kačerová
K_____a@seznam.cz, 04. 08. 2014

 

Dobrý den,

ráda bych touto cestou pochválila Vaši zaměstnankyni, paní nebo slečnu Slavíčkovou. Jednání s ní bylo naprosto úžasné. S takovým přístupem jsem se ještě nikde nesetkala. Řešila jsem výměnu spotřebiče, jednalo se o myčku na nádobí. Při prvním výběru jsme si nevšimla, že nemá odložený start, který ale u myčky potřebuji. Nejen, že paní Slavíčková zařídila výměnu, ale byla tak skvělá, že mi pomohla i s výběrem druhé myčky. Váhala jsem, kterou si vybrat, a ona mi vytvořila přehlednou tabulku, kde mi oba produkty srovnala-tím mi ušetřila spoustu času. Tento přístup se dnes vidí jen málo, já sama ve své profesi reaguji vždy obratem na e-mail, pracuji na 200%, a když něco dělám, tak pořádně. Jsem potěšena, že jsem se setkala s tak milým přístupem.

Přeji Vaší společnosti mnoho úspěchů. Jak jsem psala v minulém e-mailu, budu Vaší firmu doporučovat svým přátelům a známým a už teď vím, že si u Vás s manželem po nastěhování do domu objednáme pračku se sušičkou. A vím, že mi určitě někdo z Vašich zaměstnanců odborně poradí s výběrem těchto spotřebičů.

S pozdravem a poděkováním Kačerová Petra


 

Ondřej Havránek
o______a@centrum.cz, 6. 11. 2013

Celý tým, resp. všechny dámy tvořící tým tohoto internetového obchodu, pracují naprosto bezchybně s obrovským nasazením a maximální snahou uspokojit potřeby zákazníka.

Během vyřizování mé žádosti jsem se nesetkal s jediným problémem, vždy bylo vše skvěle vykomunikováno, na všem se dalo domluvit a i když jsem měl požadavky na poslední chvíli i tak byly bez sebemenšího zaváhání a neprodleně ze strany obchodu splněny.

O tomto obchodu nemůžu hovořit jinak než v superlativech, protože jsem se takovým přístupem ještě nesetkal, a kdyby všechny obchody takto fungovaly, jsou jakékoliv hodnotící servry naprostou zbytečností.

K výše uvedenému chci ještě dodat, že kromě naprosté profesionality, přidává celý tým velmi příjemné a milé vystupování ať už byl můj požadavek jakýkoliv.

Tento obchod může velmi vřele doporučit, což jsem koneckonců provedl již i prakticky, a pokud budu v budoucnu shánět zboží podobného ražení je mi zcela jasné, že už jej nenakoupím nikde jinde než u tohoto prodejce!!!

Pouze podotýkám, že jsem zde nekupoval nějakou drbku, ale komplet všechny spotřebiče do kuchyně.

Na závěr touto cestou celému týmu moc za vše děkuji!!!

 

 

Jan Havelka
j_____a@adao.cz, 18. 10. 2013

Dobrý den,

dnes mi dorazila digestoř, což je poslední věc z mé objednávky. Chci Vám moc poděkovat za naši spolupráci. Od začátku (i při dohadování ceny) šlo o korektní jednání a co jsme se domluvili, tak platilo. Zvláště oceňuji Váš rychlý přístup k mé reklamaci dřezové baterie. Ještě jednou Vám tedy za Vaše jednání děkuji.

S přáním, ať se Vám vše daří, Jan Havelka.

 

 

L. Al-Dabagh
l____h@benesalat.cz, 05. 02. 2013

 

Řešil jsem vybavení kuchyně spotřebiči, a protože na trhu je poměrně veliká konkurence, rozhodl jsem se, že místo abych pracně studoval jednotlivé technické přednosti výrobců, nechám jednotlivé e-dodavatele nabídnout celý set. A podle výsledků a doporučení, detailně nastuduji jednotlivá technická řešení. Poptával troubu, mikrotroubu, varnou desku, myčku, ledničku a digestoř. Záleželo mi na tom, aby celá sestava působila v kuchyni stylově jednotně. To není úplně jednoduché řešení, protože jednotliví výrobci se často profilují jako specialisti v určitém oboru. Buď chyběla vhodná mikrotrouba, nebo chyběla digestoř. Obchodníci z www.vestavne-spotrebice.cz mi nabídli několik dobrých variant v různém cenovém rozpětí. Líbilo se mi, že se mi nesnažili prodat to nejdražší možné, ale záleželo jim na tom, aby využití trouby, a například indukční desky bylo smysluplné. Líbilo se mi také, že nabídka obsahovala i možnost odborného připojení varné desky a digestoře, což je často podmínka pojišťoven. Zboží jsem dostal na čas, a jak jsem potřeboval. Ale jak už to bývá, teprve po vybalení digestoře jsem zjistil, že jsem si objednal špatnou variantu připojení ke stropu. Hloupá chyba. Ale jak to nahradit? Ve výrobním sortimentu výrobce setu jiná varianta nebyla. Obchodníci z e-shopu tak museli projít katalogy a najít takovou digestoř, která vzhledově ladila, což se jim povedlo v kombinaci s černým skleněným povrchem ladícím s varnou deskou. Původní digestoř mi vyměnili za novou a všechno dobře dopadlo.

Mnohokrát děkuji.

 

 

Petr Labaj
p_____j@gmail.com, 09. 09. 2013

 

Dobry den,

dekuji vam za veskery servis, spojeny s objednavkou vestavnych spotrebicu. Zbozi doslo v poradku a pevne verim, ze po zapojeni, bude vse plne funkcni :-). Pokud bych v budoucnu kupoval dalsi spotrebice, rad se znovu obratim na vasi spolecnost. Preji vam hodne uspechu.

Aktuality
Získejte zpět až 1 000 Kč Za nákup vybraných modelů Whirlpool předem plněné pračky z řady FreshCare+. Akce se vztahuje pouze na vybrané modely prodejní akce.
 
více
Vážení zákazníci, po zakoupení jakékoliv vestavné trouby ze sortimentu značky MORA získáte jako dárek 10kg hladké mouky zdarma. Akce platí do 31. 12. 2021 nebo do vyprodání zásob.
 
více
Vážení zákazníci, vzhledem k tomu, že jsou pozastaveny výroby výrobků napříč značkami kvůli pandemii COVID-19, jednotlivé druhy zboží mohou mít různou čekací dobu na naskladnění. Prosíme o trpělivost, datum naskladnění zboží Vám rádi ověříme u výrobců. Váš tým Vestavných setů.
 
více
Všechny aktuálně probíhající akce a aktuality
více
whirlpool amica aeg bosch electrolux mora beko teka siemens guzzanti cata liebherr
S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Více informací