X
Výběr spotřebičů
Volby cenové relace
Výběr značky
0 položek za 0,- Kč
Certifikát
Naše certifikáty

Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty.

Certifikát
S AEG získáte vždy něco navíc

S AEG získáte vždy něco navíc

 

Probíhající akce:

 

Kupte si multifunkční parní troubu AEG a získejte kurz vaření, parní nádobí a kuchařku ZDARMA!

Vážení zákazníci,

rádi bychom vás informovali, že ke koupi parní trouby z řady AEG Mastery obdržíte kromě standardního vybavení extra NÁDOBÍ ZDARMA. Nádobí Vám automaticky objednáme k Vaší troubě sami.

Do akce budou zařazeny nákupy realizované od 13. 11. 2017 do odvolání.
V platnosti nadále zůstává akce, kdy máte po registraci spotřebiče na pecemevpare.akce-aeg.cz nárok na KURZ VAŘENÍ A KUCHAŘKU ZDARMA.

Exkluzivní kurzy vaření v multifunkčních parních troubách AEG. Uvažujete o koupi multifunkční parní trouby, nebo už jednu máte? Naučte se ji ovládat tak, abyste s její pomocí vykouzlili ta nejchutnější jídla. Pokud si nyní koupíte parní troubu AEG, získáte exkluzivní kurz vaření pod vedením Jiřího Hilgarta v hodnotě 2500 Kč ZDARMA! Akce platí od 1. 6. 2015 do odvolání. Pokud si s sebou budete chtít vzít doprovod, nabízíme vám druhou vstupenku za zvýhodněnou cenu 500 Kč. Zaregistrovat spotřebič

MODEL TROUBY - SADA PRO ZDRAVÉ VAŘENÍ V PÁŘE - PLECH NA DROBNÉ PEČIVO:

BSK792320M -                     A9OBGC23 -                                    A9OZBT10///
BSK892330M -                     A9OBGC23 -                                    A9OZBT10///
BSE792320B -                      A9OBGC23 -                                    A9OZBT10///
BSK882320M -                     A9OBGC23 -                                    bez pechu///
BSK782320M -                     A9OBGC23 -                                    bez pechu///
KSK792220M -                    A9OBGC23 -                                    bez pechu///

 

 

 

Kurzy vaření zdarma

Uvažujete o koupi multifunkční parní trouby, nebo už jednu máte? Naučte se ji ovládat tak, abyste s její pomocí vykouzlili ta nejchutnější jídla. Pokud si nyní u vybraných prodejců koupíte naši parní troubu, získáte exkluzivní kurz vaření pod vedením Jiřího Hilgarta ZDARMA! Akce platí od 1. 6. 2015 do odvolání.

Zjistit více

 

 

Praktická kuchařka jako dárek

S multifunkční parní troubou můžete nejen péct, ale také vařit nebo grilovat. Proto jsme pro vás ve spolupráci s profesionálními kuchaři připravili soubor nápaditých receptů, které vás provedou funkcemi a benefity vaší nové trouby, abyste ji mohli využívat naplno. Praktickou kuchařku získáte jako dárek k nákupu jakékoliv parní trouby.

Chci kuchařku

 

 

Prodloužená záruka na motor či celý spotřebič

Prodlužte si standardní dobu záruky na váš nový výrobek od AEG. U vybraných modelů praček, sušiček a kuchyňských spotřebičů nyní nabízíme prodlouženou záruku 5 let na kompletní spotřebič, 10 let na invertorový motor a doživotní záruku na ÖKOInvertor motor.

Stačí, když zakoupený výrobek zaregistrujete v našem online formuláři.

Zjistěte více

 

Příjemný nákup Vám přeje tým Vestavných setů!

 

Aktuality
Vážení zákazníci, v rámci prevence a snahy zajistit nadále bezproblémové opravy Beko spotřebičů Vás na doporučení obchodní společnosti Beko informujeme, aby jste pro objednání opravy přednostně používali formulář na jejich webových stránkách. Citujeme: "V případě dalších omezení v souvislosti s šířením koronaviru budeme schopni tyto požadavky snáze a rychleji zpracovávat než telefonické objednávky."
 
více
AEG
Pečeme v páře: Kurz vaření + Nádobí + Kuchařka ZDARMA v hodnotě až 5989,-Kč, zákazník se zaregistruje na http://pecemevpare.akce-aeg.cz/
 
více
Liebherr
Vážení zákazníci, máme pro Vás lahůdku v podobě spotřebičů Liebherr- nejžádanější chlazení v neotřelém designu a výborné kvalitě za velmi příznivé ceny. K tomu od nás dostanete prodlouženou záruku na celý spotřebič ZDARMA. Vyberte si nové výrobky v našem e-shopu. Váš tým Vestavné sety.
 
více
Všechny aktuálně probíhající akce a aktuality
více
whirlpool amica aeg bosch electrolux mora teka siemens guzzanti cata liebherr
S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Více informací