X
Výběr spotřebičů
Volby cenové relace
Výběr značky
0 položek za 0,- Kč
Certifikát
Naše certifikáty

Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty.

Certifikát
Beko: Objednejte si 5 let plné záruky

 

Vážení zákazníci,

na Vámi oblíbené výrobky značky Beko, které nejsou v čase Vašeho nákupu zahrnuty do akce Plných pět let záruky na vybrané spotřebiče Beko zdarma, si v našem e-shopu můžete dokoupit tuto plnou záruku na celý spotřebič

za zvýhodněnou cenu 1800,-Kč včetně DPH.

Jak to funguje?

Při závazné objednávce si v košíku do poznámky napište, že máte zájem o zvýhodněnou záruku, my Vám zašleme rekalkulaci objednávky i se zárukou na vybraný spotřebič.

Tato záruka platí vždy jen na jeden zakoupený spotřebič.

Pokud si přejete pětiletou záruku na více spotřebičů, vepište nám to také do poznámky. Na každý další spotřebič, který do této záruky chcete zahrnout, Vám nabízíme

exluzivní slevu - cena záruky bude 1600,-Kč včetně DPH.

Co se bude dít dál?

Spolu s Vašimi spotřebiči obdržíte originál poukaz - kupón od firmy Beko, který si musíte do 30ti dnů od zakoupení Výrobku vyplnit a zaslat na uvedené údaje v kupónu. Centrála servisního střediska firmy Beko Vám zašle originální certifikát, který si pečlivě uschováte. Bude platný jen pro daný uvedený spotřebič a bude mít vyplněné kódy podle Vašeho servisního štítku. Tyto kódy jsou jedinečné pro každý vyrobený spotřebič.

Po skončení dvouleté záruky Vám poběží ještě záruka na další 3 roky. V této garantované záruční době si firma Beko vyhrazuje délku opravy i více, než 30 dní. Všechny další podmínky jsou ale stejné jako při zákonem garantované záruce dvouleté.

Případná reklamace spotřebiče.

Probíhá zcela standartně, jako u jiných výrobců.

1) Můžete si sami vyplnit formulář na webových stránkách výrobce Beko ZDE. Servis se Vám ozve do tří až čtyř pracovních dnů a bude s Vámi nadále komunikovat. Dohodnete si návštěvu servisního technika přímo u Vás.

2) Nemáte přístup k internetu? Nevadí! Zavolejte nám, s reklamací Vám rádi pomůžeme.

Prodejem výrobků naše péče o zákazníka nekončí!

Váš Tým Vestavných spotřebičů.

Aktuality
Získejte zpět až 1 000 Kč Za nákup vybraných modelů Whirlpool předem plněné pračky z řady FreshCare+. Akce se vztahuje pouze na vybrané modely prodejní akce.
 
více
Vážení zákazníci, po zakoupení jakékoliv vestavné trouby ze sortimentu značky MORA získáte jako dárek 10kg hladké mouky zdarma. Akce platí do 31. 12. 2021 nebo do vyprodání zásob.
 
více
Vážení zákazníci, vzhledem k tomu, že jsou pozastaveny výroby výrobků napříč značkami kvůli pandemii COVID-19, jednotlivé druhy zboží mohou mít různou čekací dobu na naskladnění. Prosíme o trpělivost, datum naskladnění zboží Vám rádi ověříme u výrobců. Váš tým Vestavných setů.
 
více
Všechny aktuálně probíhající akce a aktuality
více
whirlpool amica aeg bosch electrolux mora beko teka siemens guzzanti cata liebherr
S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Více informací