X
Výběr spotřebičů
Volby cenové relace
Výběr značky
0 položek za 0,- Kč
Certifikát
Naše certifikáty

Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty.

Certifikát
BEKO: Prodloužená záruka zdarma na vybrané spotřebiče

Záruka 5 let

Beko stále umožňuje získat na vybrané spotřebiče prodlouženou záruku na 5 let. Pro získání této prodloužené záruky je nutná dodatečná registrace zakoupeného spotřebiče, která je bezplatná.

Jak bezplatně získat prodlouženou záruku na Váš nový spotřebič?

V přehledu uvedeném pod návodem Jak získat prodlouženou záruku vyhledejte svůj spotřebič. Pokud jste jej našli, možnost bezplatné prodloužené záruky se na něj vztahuje, tudíž můžete pokračovat k registraci.

Na www.bekocr.cz/zaruka-5-let otevřete registrační formulář – vyplníte údaje o spotřebiči, přiložíte prodejní doklad a v posledním kroku uvedete své osobní údaje.

Po odeslání registrace vyčkáte, než naši pracovníci Zákaznického centra Beko zkontrolují Vámi zadané údaje a pokud vše souhlasí, zašlou Vám Certifikát záruky 5 let, který potvrdí prodlouženou záruku na Váš nově zakoupený spotřebič.

Tabulka

  • Akční nabídka dává zákazníkovi možnost získat pětiletou záruku na určené výrobky, které zákazník zakoupí během stanovené doby, kdy akční nabídka probíhá. Akční nabídka zahrnuje pouze ty zákazníky, kteří splní dodatečné podmínky uvedené níže a získají takto Certifikát pětileté záruky.
  • Účast v akční nabídce je zcela bezplatná.
  • Akční nabídky se mohou zúčastnit pouze osoby starší osmnácti let.
  • Akční nabídka probíhá v obchodech, které prodávají výrobky značky Beko, které jsou dovezené společností Beko Spolka Akcyjna, org. sl., Lužná 716/2, 160 00 Praha 6, a které je nabízejí na území České republiky.
  • Plné znění záručních podmínek vztahujících se na výrobky v akční nabídce si můžete prohlédnout v PDF.
  • Akční nabídka začíná od 1.7.2016 a stále trvá
  • Akční nabídka zahrnuje výrobky značky Beko uvedené v tabulce.

Spotřebiče, které pokrývá záruka

  1. 1.Podmínkou získání pětileté záruky je řádná registrace na www.bekocr.cz, která bude provedena do 14 dnů od zakoupení výrobku:
    1. Řádně vyplněný dotazník
    2. Přiložení naskenovaných následujících dokumentů (kopie účtu nebo faktury vztahující se k výrobku zakoupenému v rámci akční nabídky)
  2. Po provedené registraci bude správnost všech dat potvrzena mailemOrganizátor akční nabídky zašle nejpozději do jednoho měsíce od data registrace Certifikát pětileté záruky. Tento certifikát umožňuje zákazníkovi bezplatný servis po dobu pěti let od data zakoupení daného výrobku.
  3. Zákazník má nárok na využití pětileté záruky pouze za podmínky, že autorizovanému servisnímu středisku předloží následující doklady:
    1. Doklad o zakoupení reklamovaného výrobku v rámci akční nabídky (účtenka, faktura).
    2. Certifikát pětileté záruky
Aktuality
Získejte zpět až 1 000 Kč Za nákup vybraných modelů Whirlpool předem plněné pračky z řady FreshCare+. Akce se vztahuje pouze na vybrané modely prodejní akce.
 
více
Vážení zákazníci, po zakoupení jakékoliv vestavné trouby ze sortimentu značky MORA získáte jako dárek 10kg hladké mouky zdarma. Akce platí do 31. 12. 2021 nebo do vyprodání zásob.
 
více
Vážení zákazníci, vzhledem k tomu, že jsou pozastaveny výroby výrobků napříč značkami kvůli pandemii COVID-19, jednotlivé druhy zboží mohou mít různou čekací dobu na naskladnění. Prosíme o trpělivost, datum naskladnění zboží Vám rádi ověříme u výrobců. Váš tým Vestavných setů.
 
více
Všechny aktuálně probíhající akce a aktuality
více
whirlpool amica aeg bosch electrolux mora beko teka siemens guzzanti cata liebherr
S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Více informací