X
Výběr spotřebičů
Volby cenové relace
Výběr značky
0 položek za 0,- Kč
Certifikát
Naše certifikáty

Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty.

Certifikát
Mora - Benefit servis 5 let

Mora - Benefit servis 5 let

Zakoupením tohoto kupónu, zákazník získává po dobu dalších ‑ měsíců (nad rámec zákonné záruční lhůty) nárok na bezplatnou výměnu, nebo opravu níže uvedených součástí výrobku, práci a výjezd smluvního servisního technika Gorenje spol. s r.o.

Mora Benefit servis – záruka 5 let se vztahuje na vestavné chladničky, vestavné trouby, varné indukční a sklokeramické desky řady Premium.

Vážení zákazníci,

využijte nabídky výrobce! Máte možnost zakoupit si prodlouženou 5letou záruku na celý spotřebič za jednorázový poplatek 1000,-Kč pro jednotlivý spotřebič.

Zakupte si certifikát Mora Benefit servis - 5 let v našem obchodě společně při nákupu vestavných chladniček, trub, indukčních a sklokeramických desek značky Mora, řada Premium.

Je ovšem velmi důležité o tuto záruku nás o tuto záruku požádat písemně již při vaší objednávce, např. formou poznámky či emailem, abychom ji mohli u výrobce zajistit. Zkontrolovat si objednání záruky můžete v náhledu dodacího listu, který Vám zašleme. Na pozdější doobjednání záruky nebude brát výrobce zřetel a prodloužit si záruku Vám již nebude umožněno.

Poplatek Vám zaúčtujeme do Vaší objednávky, částka 1000,-Kč vždy pro jeden spotřebič.

1 spotřebič = poplatek 1000,-Kč

2 spotřebiče = poplatek 2000,-Kč, atd.....

Podmínkou platnosti Mora Benefit servis 5 let je Vaše registrace na www.mora.cz/registrace do 14 dnů od data zakoupení výrobku.

Jakékoli případné dotazy směrujte na obchod@mora.cz, nebo faxem na číslo 261 217 887, nebo také písemně na adresu Gorenje spol. s r.o., Vyskočilova 1461/2a, 141 00 Praha 4 - Michle.

Aktuality
Získejte zpět až 1 000 Kč Za nákup vybraných modelů Whirlpool předem plněné pračky z řady FreshCare+. Akce se vztahuje pouze na vybrané modely prodejní akce.
 
více
Vážení zákazníci, po zakoupení jakékoliv vestavné trouby ze sortimentu značky MORA získáte jako dárek 10kg hladké mouky zdarma. Akce platí do 31. 12. 2021 nebo do vyprodání zásob.
 
více
Vážení zákazníci, vzhledem k tomu, že jsou pozastaveny výroby výrobků napříč značkami kvůli pandemii COVID-19, jednotlivé druhy zboží mohou mít různou čekací dobu na naskladnění. Prosíme o trpělivost, datum naskladnění zboží Vám rádi ověříme u výrobců. Váš tým Vestavných setů.
 
více
Všechny aktuálně probíhající akce a aktuality
více
whirlpool amica aeg bosch electrolux mora beko teka siemens guzzanti cata liebherr
S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Více informací