X
Výběr spotřebičů
Volby cenové relace
Výběr značky
0 položek za 0,- Kč
Certifikát
Naše certifikáty

Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty.

Certifikát
Prodloužená záruka Guzzanti

Prodloužená záruka Guzzanti

Vážený zákazníku,

děkujeme, že jste se rozhodl využit naši nabídku prodloužené záruky v rámci Guzzanti -GRAEF programu prodloužené záruky.

Abychom mohli Vaše požadavky vyřešit k Vaši plně spokojenosti, žádáme Vás o vyplněni registračního formuláře viz Podmínky programu prodloužené záruky. Tento program Vám umožni bezplatné prodlouženi záruční doby v rámci nabízených akci. Registrace prodloužené záruky je možná pouze do 30 dní od data zakoupeni výrobku.

Guzzanti –GRAEF program prodloužené záruky je určen výhradně pro spotřebiče provozované v domácnosti a nevztahuje se na spotřebiče zakoupené jako použité a spotřebiče 2. kategorie.

Prodloužená záruka není nabízena plošně, ale jen po určitou dobu trvání akce, na vybrané výrobky a prostředníctvím vybraných prodejců, kteří mají tuto skutečnost výslovně uvedenu ve své nabídce.

Program prodloužené záruky platí výhradně na území České republiky.

Registraci naleznate ZDE.

Aktuality
Získejte zpět až 1 000 Kč Za nákup vybraných modelů Whirlpool předem plněné pračky z řady FreshCare+. Akce se vztahuje pouze na vybrané modely prodejní akce.
 
více
Vážení zákazníci, po zakoupení jakékoliv vestavné trouby ze sortimentu značky MORA získáte jako dárek 10kg hladké mouky zdarma. Akce platí do 31. 12. 2021 nebo do vyprodání zásob.
 
více
Vážení zákazníci, vzhledem k tomu, že jsou pozastaveny výroby výrobků napříč značkami kvůli pandemii COVID-19, jednotlivé druhy zboží mohou mít různou čekací dobu na naskladnění. Prosíme o trpělivost, datum naskladnění zboží Vám rádi ověříme u výrobců. Váš tým Vestavných setů.
 
více
Všechny aktuálně probíhající akce a aktuality
více
whirlpool amica aeg bosch electrolux mora beko teka siemens guzzanti cata liebherr
S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Více informací