X
Výběr spotřebičů
Volby cenové relace
Výběr značky
0 položek za 0,- Kč
Certifikát
Naše certifikáty

Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty.

Certifikát
Cata

vestavné sety Cata

 

Španělská firma CATA se sídlem v Barceloně byla založena v roce 1947 a v předloňském roce tedy oslavila 60 let svého působení. Firma CATA se soustředí na výrobu vzduchotechnických zařízení především pro domácnosti a je schopna v této oblasti předložit velmi ucelenou nabídku. CATA nabízí mimořádně širokou škálu kuchyňských odsavačů (digestoří) s moderním designem a výbornými technickými parametry i kompletní řadu koupelnových ventilátorů. Nabídku doplňuje široká řada stropních ventilátorů a elektrických topidel. Spotřebiče CATA si získaly oblibu ve více než 80 zemích světa. Kvalita je garantována mezinárodní certifikaci ISO 9001. Všechny výrobky CATA splňuji direktivu 2002/95/ES RoHS (při výrobě se nepoužívají materiály obsahující zakázané nebezpečné látky).Naše společnost ČEKO IMPORT a.s. tuto značku na českém trhu exkluzivně zastupuje již od roku 1998 a od roku 2007 i na slovenském trhu.

 

Aktuality
Získejte zpět až 1 000 Kč Za nákup vybraných modelů Whirlpool předem plněné pračky z řady FreshCare+. Akce se vztahuje pouze na vybrané modely prodejní akce.
 
více
Vážení zákazníci, po zakoupení jakékoliv vestavné trouby ze sortimentu značky MORA získáte jako dárek 10kg hladké mouky zdarma. Akce platí do 31. 12. 2021 nebo do vyprodání zásob.
 
více
Vážení zákazníci, vzhledem k tomu, že jsou pozastaveny výroby výrobků napříč značkami kvůli pandemii COVID-19, jednotlivé druhy zboží mohou mít různou čekací dobu na naskladnění. Prosíme o trpělivost, datum naskladnění zboží Vám rádi ověříme u výrobců. Váš tým Vestavných setů.
 
více
Všechny aktuálně probíhající akce a aktuality
více
whirlpool amica aeg bosch electrolux mora beko teka siemens guzzanti cata liebherr
S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Více informací