X
Výběr spotřebičů
Volby cenové relace
Výběr značky
0 položek za 0,- Kč
Certifikát
Naše certifikáty

Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty.

Certifikát
Whirlpool

E-shop Vestavne-sety.cz i partnerský obchod Vestavne-spotrebice.cz jsou certifikovanými prodejci produktů značky Whirlpool.

 

Více informací

 


Vestavné sety WhirlpoolVestavné spotřebiče Whirlpool patří mezi nejoblíbenější na trhu. Společnost Whirlpool Corporation byla založena před více než 100 lety, na český trh vstoupila v roce 1993 po rozdělení Československa.

Už od začátku svého působení v Česku si Whirlpool udržuje silnou pozici lídra českého trhu v oblasti kuchyňských spotřebičů, společnost získala řadu ocenění a je nejznámější a nejoblíbenější značkou bílého zboží v České republice. Ve svém portfoliu má Whirlpool více než 300 spotřebičů, velkou oblibu si získaly nejenom volně stojící, ale v poslední době hlavně vestavné spotřebiče Whirlpool, které tvoří více než 40 % celkového prodeje společnosti.

Mezi nejoblíbenější vestavné spotřebiče patří desky a trouby Whirlpool nebo lednice a myčky Whirlpool. E-shop Vestavne-sety.cz nabízí obrovský výběr zboží této značky, vestavné sety Whirlpool tvoří jádro nabídky e-shopu.


Whirlpool - technologie 6. smysl

Díky technologii 6. smysl dosahují spotřebiče Whirlpool optimálního výkonu při nejmenších možných nákladech - maximální úspora energie a času. Inteligentní technologie 6. smysl neustále monitoruje průběh chodu výrobku a zaručuje ideální podmínky a dosažení dokonalých výsledků. Technologii 6. smysl využívají především myčky Whirlpool, pračky a sušičky nebo lednice a trouby Whirlpool.

Například myčka Whirlpool dokáže ušetřit díky použití technologie 6: smysl 30 % času, energie a vody oproti běžným myčkám.

Whirlpool:  záruka až 20 let

Vážení zákazníci,

standardní záruční lhůtu (2 roky) si můžete rozšířit na osmiletou záruku na náhradní díly nebo na pětiletý plný servis.

Servisní kontrakty se vztahují výlučně na kupující fyzické osoby, které nejsou podnikateli.

Více informací se dozvíte na oficiálních stránkách výrobce ZDE.

Těšíme se na váš nákup.

 

Značka Whirlpool uvádí na trh další z klíčových novinek roku 2015 − řadu předem plněných praček a sušiček s názvem Supreme Care, která doplňuje rodinu spotřebičů v minimalistickém designu Absolute pro dokonalý soulad celé domácnosti. Spojení nadčasového designu, intuitivního ovládání a inteligentní senzorové technologie 6. smysl udává nejnovější trendy a nabízí tu nejlepší péči o všechny druhy prádla. Rozsáhlé portfolio Supreme Care zahrnuje několik kategorií modelů dokonale sladěných praček a sušiček s unikátním designovým a technologickým vybavením od základních modelů až po ty nejprémiovější. Nová řada Supreme Care je rozdělena do čtyř kategorií (Core, Core+, Premium, Premium+) s ohledem na design a technologické vybavení. V portfoliu si tak vybere ten nejvhodnější model každý zákazník.

Kromě rozdílného provedení dvířek bubnu, které je patrné na první pohled, se modely odlišují také některými funkcemi, nicméně hlavní a zásadní parametry reprezentují celou řadu:


  • Moderní design Absolute
  • Nejlepší energetická třída: pračky v A+++ a více, většina sušiček v energetické třídě A++ a A+++
  • Pokrokové technologie včetně technologie 6. smysl
  • Vysoká kvalita potvrzená automatickou zárukou − 10 nebo 20 let na motor u téměř všech modelů
  • Prvotřídní motor zajišťující extra tichý chod
  • Vysoká kapacita praček (7-12 kg) i sušiček (7–10 kg)

Mezi významné novinky se u většiny modelů praček řadí především použití extra tichého motoru s technologií ZEN1, který doposud patřil pouze vrchem plněným pračkám Whirlpool a těší se dlouhodobě velké oblibě. Vysokou kvalitu tohoto typu motoru, který je i díky přímému pohonu nejtišším na trhu2, potvrzuje i fakt, že se na něj poskytuje automatická 20letá záruka.

Nová generace sušiček Whirlpool s tepelným čerpadlem. Užijte si perfektní výsledky sušení a nadčasový elegantní design, který skvěle doplňuje vzhled předem plněných praček Supreme Care. Objevte revoluční technologie jako 3DRY, či nejlepší program na vlnu. Navíc automaticky získáte záruku 10 let na spolehlivý SenseInverter motor.

Více informací k jednotlivým modelům naleznete na stránkách výrobce ZDE.

TOP nabídka volně stojících spotřebičů Whirlpool:

Na trhu jsou nové kombinované chladničky s mrazničkou dole, a to jak v segmentu s přímým chlazením tak i v segmentu No Frost. Řada Supreme NoFrost se pyšní inovativní NoFrost technologií s dvěma oddělenými NoFrost systémy, díky nim se pachy mezi ledničkou a mrazničkou nemísí. K ideální vlhkosti pro uchování potravin přispívá patentovaná technologie 6. smysl FreshControl.

Na kompresor u NoFrost chladniček poskytujeme 10ti letou záruku.

Více informací na oficiálních stránkách výrobce ZDE a nebo ZDE.

 


 
 
Aktuality
Získejte zpět až 1 000 Kč Za nákup vybraných modelů Whirlpool předem plněné pračky z řady FreshCare+. Akce se vztahuje pouze na vybrané modely prodejní akce.
 
více
Vážení zákazníci, po zakoupení jakékoliv vestavné trouby ze sortimentu značky MORA získáte jako dárek 10kg hladké mouky zdarma. Akce platí do 31. 12. 2021 nebo do vyprodání zásob.
 
více
Vážení zákazníci, vzhledem k tomu, že jsou pozastaveny výroby výrobků napříč značkami kvůli pandemii COVID-19, jednotlivé druhy zboží mohou mít různou čekací dobu na naskladnění. Prosíme o trpělivost, datum naskladnění zboží Vám rádi ověříme u výrobců. Váš tým Vestavných setů.
 
více
Všechny aktuálně probíhající akce a aktuality
více
whirlpool amica aeg bosch electrolux mora beko teka siemens guzzanti cata liebherr
S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Více informací