X
Výběr spotřebičů
Volby cenové relace
Výběr značky
0 položek za 0,- Kč
Certifikát
Naše certifikáty

Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty.

Certifikát
Guzzanti

vestavné sety GuzzantiFirma Guzzanti brzy oslaví deset let od svého založení, které před léty dostalo do vínku italskou účast a cíl přivést na trh nejžádanější výrobky v neotřelém designu, výborné kvalitě a skutečně krásných obalech, které oceňují zákazníci v řadě zemí.

 

Sortiment firmy se postupně rozrůstal v současné době zahrnuje většinu spotřebičů pro domácnost, od kávovarů, přes sortiment chlazení, žehlení až po velmi oblíbené elektrické pečící trouby. Za rostoucím úspěchem na trhu stojí zkušené německé designové studio, které ve spolupráci s výrobním závodem již řadu let připravuje nové návrhy do výroby. Cílem značky Guzzanti je nabídnout zákazníkovi nejžádanější spotřebiče pro domácnost v nadstandardní kvalitě, pečlivě zpracovaném, líbivém designu za cenu, kterou si může dovolit. Na vybrané produkty značek Graef a Guzzanti poskytujeme po registraci produktu prodlouženou záruku na 5 let! Po zakoupení produktu je nutné produkt zaregistrovat na tomto odkaze. Podrobné podmínky akce naleznete zde.

Aktuality
Získejte zpět až 1 000 Kč Za nákup vybraných modelů Whirlpool předem plněné pračky z řady FreshCare+. Akce se vztahuje pouze na vybrané modely prodejní akce.
 
více
Vážení zákazníci, po zakoupení jakékoliv vestavné trouby ze sortimentu značky MORA získáte jako dárek 10kg hladké mouky zdarma. Akce platí do 31. 12. 2021 nebo do vyprodání zásob.
 
více
Vážení zákazníci, vzhledem k tomu, že jsou pozastaveny výroby výrobků napříč značkami kvůli pandemii COVID-19, jednotlivé druhy zboží mohou mít různou čekací dobu na naskladnění. Prosíme o trpělivost, datum naskladnění zboží Vám rádi ověříme u výrobců. Váš tým Vestavných setů.
 
více
Všechny aktuálně probíhající akce a aktuality
více
whirlpool amica aeg bosch electrolux mora beko teka siemens guzzanti cata liebherr
S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Více informací