X
Výběr spotřebičů
Volby cenové relace
Výběr značky
0 položek za 0,- Kč
Certifikát
Naše certifikáty

Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty.

Certifikát
Teka: dokoupení 5leté záruky

Vážení zákazníci,

využijte nabídky výrobce! Máte možnost zakoupit si prodlouženou 5letou záruku na celý spotřebič, pokud již není zahrnutý v akční nabídce, za jednorázový poplatek 1200,-Kč pro jednotlivý spotřebič.

Pravidla pro přihlášení k záruce jsou stejná, jako u akčních spotřebičů, kde tuto záruku výrobce nabízí zdarma - musíte vyplnit záruční certifikát sami po obdržení výrobku (originální certifikát bude přiložen u výrobku) a postupovat dle pokynů výrobce na zadní straně tohoto certifikátu.

Je ovšem velmi důležité o tuto záruku nás o tuto záruku požádat písemně již při vaší objednávce, např. formou poznámky či emailem, abychom ji mohli u výrobce zajistit. Zkontrolovat si objednání záruky můžete v náhledu dodacího listu, který Vám zašleme. Na pozdější doobjednání záruky nebude brát výrobce zřetel a prodloužit si záruku Vám již nebude umožněno.

Poplatek Vám zaúčtujeme do Vaší objednávky, částka 1200,-Kč vždy pro jeden spotřebič.

1 spotřebič = poplatek 1200,-Kč

2 spotřebiče = poplatek 2400,-Kč, atd.....

Úplné znění pravidel:

Při nákupu vybraných elektrospotřebičů z tohoto aktuálního katalogu máte možnost získat 5letý EXTRA SERVIS. K běžně poskytované záruční lhůtě 24 měsíců lze získat dalších 36 měsíců na bezplatný servis, který zahrnuje i náhradní díly. V případě zájmu o využití této mimořádné nabídky, prosíme o vyplnění „certifikátu“ pro 3-letý bezplatný servis, který obdržíte u prodejce spolu se záručním listem, a zaslání spolu s kopií prodejního dokladu na adresu autorizovaného dovozce zn. Teka, nebo elektronicky na stránce www.tekaservis.cz pod odkazem „prodloužená záruka“, kde jsou uvedeny i podmínky této akční nabídky. Platnost akce je omezena na platnost tohoto katalogu.

PODMÍNKY PRO ZÍSKÁNÍ PRODLOUŽENÉ ZÁRUČNÍ DOBY
§ 1 . OBECNÁ USTANOVENÍ
1. Organizátorem akce „PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA“ je:
Teka-CZ, spol. s r. o.,
V Holešovičkách 593, 180 00 Praha 8
(označovaný jako „TEKA“ nebo „organizátor“).
2. Prodloužená záruka představuje rozšíření standardní záruky 24 měsíců o 36 měsíců bezplatného servisu na vybrané a označené modely v tomto katalogu.
3. Prodloužená záruka kryje náklady na výkon práce servisního technika a náhradní díly nezbytné při případné opravě. Podrobné podmínky jsou uvedeny na www.tekaservis.cz.
4. Prodloužená záruka se vztahuje na vybrané spotřebiče zakoupené od 1. 9. 2017
do ukončení platnosti tohoto materiálu.

5. Podmínkou pro poskytnutí prodloužené záruky je registrace zákazníka u organizátora akce písemnou formou podle pokynů na přiloženém certifikátu nebo
na www.tekaservis.cz (viz informace na zadní straně).

6. K účasti v této akci jsou způsobilí pouze spotřebitelé starší 18-ti let, kteří uskutečnili maloobchodní nákup vybraných spotřebičů (dále jen „zákazníci“).
7. Prodloužená záruka se vztahuje na nákupy vybraných spotřebičů uskutečněné zákazníky v maloobchodní síti a za předpokladu, že jsou jimi používány v domácnostech na území České nebo Slovenské republiky.
8. Veškeré informace získané v souvislosti s prodlouženou zárukou budou použity
organizátorem výhradně pro účely v ní stanovené.
9. Informace tvoří osobní údaje zákazníků a jsou chráněny v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Osobní údaje budou zpracovávány organizátorem pouze v rozsahu nezbytném pro akční nabídku – prodlouženou záruku. Poskytnutí osobních
údajů je dobrovolné, ale vyžadováno pro poskytnutí akční nabídky.
§ 2 . PODMÍNKOU ÚČASTI NA AKCI JE
a. Nákup výrobku během platnosti akční nabídky.
b. Registrace ve lhůtě jednoho měsíce od data nákupu. Registraci lze provést písemně zasláním doporučeného dopisu s úplně a čitelně vyplněným certifikátem a přiloženou kopií nákupního dokladu a foto výrobního štítku na adresu organizátora, nebo na stránkách www.tekaservis.cz vyplněním formuláře pod záložkou „prodloužená záruka“ a přiložením fotografie nákupního dokladu a výrobního štítku.
c. Je-li za podmínek stanovených v těchto pravidlech provedena registrace zákazníka pro prodlouženou záruku v registračním systému, obdrží zákazník do 30ti dnů poštou platný Voucher s vyznačením platnosti 5-ti leté záruční doby.
§ 3 . MOŽNOST ZAKOUPENÍ PRODLOUŽENÉ ZÁRUČNÍ DOBY
Na spotřebiče uvedené v tomto katalogu, které nejsou označeny symbolem 5tileté záruky pro bezplatné prodloužení záruční doby, lze tuto prodlouženou záruční dobu dokoupit za jednorázový poplatek 1 200 Kč. Podmínkou však je zakoupení prodloužené záruční doby spolu s výrobkem v rámci jedné objednávky v okamžiku jejího zadání. Pozdější dokoupení není možné. Pro uznání takto zakoupené prodloužené záruční doby je nezbytné postupovat podle pokynů, uvedených v §1. a §2. – viz výše.

Aktuality
Získejte zpět až 1 000 Kč Za nákup vybraných modelů Whirlpool předem plněné pračky z řady FreshCare+. Akce se vztahuje pouze na vybrané modely prodejní akce.
 
více
Vážení zákazníci, po zakoupení jakékoliv vestavné trouby ze sortimentu značky MORA získáte jako dárek 10kg hladké mouky zdarma. Akce platí do 31. 12. 2021 nebo do vyprodání zásob.
 
více
Vážení zákazníci, vzhledem k tomu, že jsou pozastaveny výroby výrobků napříč značkami kvůli pandemii COVID-19, jednotlivé druhy zboží mohou mít různou čekací dobu na naskladnění. Prosíme o trpělivost, datum naskladnění zboží Vám rádi ověříme u výrobců. Váš tým Vestavných setů.
 
více
Všechny aktuálně probíhající akce a aktuality
více
whirlpool amica aeg bosch electrolux mora beko teka siemens guzzanti cata liebherr
S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Více informací