X
Výběr spotřebičů
Volby cenové relace
Výběr značky
0 položek za 0,- Kč
Certifikát
Naše certifikáty

Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty.

Certifikát
Jak vybrat zboží

 

Výběr dle složení vestavného setu

Na home straně e-shopu Vestavné sety - https://www.vestavne-sety.cz/ - si můžete vybrat, jaké spotřebiče by měl váš vestavný set obsahovat (TROUBA + DESKA, TROUBA + DESKA + MYČKA, TROUBA + DESKA + ODSAVAČ atd.). Kliknutím na vybrané složení setu přejdete k dalšímu kroku, kterým je výběr typu varné desky (SETY S PLYNOVOU DESKOU nebo SETY S ELEKTRICKOU, INDUKČNÍ DESKOU). Kliknutím na vybranou možnost se vám zobrazí kompletní nabídka odpovídající vašemu výběru.

 

Pokud si nevyberete ze standardní nabídky, můžete využít možnost sestavit si svůj vlastní vestavný set. Vstup do sekce vlastních setů najdete na home straně e-shopu ve spodní části nabídky standardních setů a na všech dalších stránkách eshopu v prostoru pod košíkem. Po vstoupení do sekce zaklikněte o jaké parametry setu máte zájem (cena, druhy spotřebičů v setu, výrobce atd.), uveďte svoji emailovou adresu a poptávku odešlete. Následně vás budou kontaktovat pracovníci klientského centra, kteří vám doporučí kombinaci spotřebičů, která bude nejlépe vyhovoyat vašim požadavkům.

 

 

Výběr dle parametrů setu

Velmi komfortní funkce, kterou můžete využít po tom, co jste si zvolili složení a typ vestavného setu – viz výše. Po výběru se vám ve středním sloupci e-shopu v jeho horní části zobrazí pole s možností filtrace zboží. Zde si můžete zvolit nejen značku (výrobce) vestavného setu, ale i parametry jednotlivých produktů, které by měl vás vestavný set obsahovat, například šířku myčky, druh trouby, druh a šířku odsavače a tak podobně. S pomocí parametrického vyhledávání naleznete rychle a jednoduše vestavný set, který bude nejlépe vyhovovat vašim požadavkům. Rozměry desek a odsavačů se moho u setových kombinacích lišit, VĚNUJTE JIM MIMOŘÁDNOU POZORNOST!

V případě potřeby se obraťte na ZÁKAZNICKÝ SERVIS Vestavných setů, kde vám profesionálně vyškolení pracovníci ochotně s výběrem pomohou.

Aktuality
Získejte zpět až 1 000 Kč Za nákup vybraných modelů Whirlpool předem plněné pračky z řady FreshCare+. Akce se vztahuje pouze na vybrané modely prodejní akce.
 
více
Vážení zákazníci, po zakoupení jakékoliv vestavné trouby ze sortimentu značky MORA získáte jako dárek 10kg hladké mouky zdarma. Akce platí do 31. 12. 2021 nebo do vyprodání zásob.
 
více
Vážení zákazníci, vzhledem k tomu, že jsou pozastaveny výroby výrobků napříč značkami kvůli pandemii COVID-19, jednotlivé druhy zboží mohou mít různou čekací dobu na naskladnění. Prosíme o trpělivost, datum naskladnění zboží Vám rádi ověříme u výrobců. Váš tým Vestavných setů.
 
více
Všechny aktuálně probíhající akce a aktuality
více
whirlpool amica aeg bosch electrolux mora beko teka siemens guzzanti cata liebherr
S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Více informací